AngolVizsgafelkészítő Tanfolyam (B2) a Református Gimnázium szervezésében

 

A Tatai Református Gimnázium, mint EUROEXAM vizsgahely,angol nyelvi vizsgafelkészítő tanfolyamot szervez diákjai és külső érdeklődőkszámára.

(Afelkészítő  más középfokú nyelvvizsgákrais jól hasznosítható (TELC, BME, ECL) készségfejlesztésre épít, de eztelsősorban a EUROEXAM vizsga feladatain keresztül végezzük.)

 

 

  • helyszín: Tatai Református Gimnázium
  • időtartam:  2012. aug.13- aug. 18 (szombat)
  • a fenti napokon: 8.00-12.30
  • jelentkezési határidő: augusztus 10.
  • a tanfolyam díja: 30.000 Ft + könyv 2.690 Ft
  • jelentkezés: 06-304230537  


Miért az Euroexam nyelvvizsgát válaszd?

       állami és nemzetközi bizonyítványt ad

       ingyenesen letölthető vizsgateszteket és

       online feladatgyűjteményt találsz

       ingyenes online konzultációs lehetőséget biztosítunk

      egy-és kétnyelvű változatban is letehetők

       külön szóbeli és írásbeli vizsgarész tehető

…. és, hogy megtapasztald a sikeres nyelvvizsga utáni jóleső érzést!

Nyelvvizsga Információk:

B1/ Alapfokú nyelvvizsga előkészítő:  azoknak ajánljuk, akik  már legalább két éve tanulják az adott nyelvet. Szeretnék a megszerzett nyelvtani  tudásukat elmélyíteni,  szókincsüket gyarapítani és beszédkészségüket fejleszteni. A tanfolyamon lehetőség nyílik  a B1-es EURO Nyelvvizsga feladatainak gyakorlására  és a sikeres vizsgát elősegítő technikák megismerésére. Természetesen, aki nem szándékozik ilyen típusú vizsgát tenni annak is hasznos ez a tanfolyam, mert az itt megismert feladatok a középfokú vizsgán is hasonlóak az elsajátított technikák pedig a további nyelvtanulás során is hasznosíthatók.

B2/ Középfokú nyelvvizsga előkészítő: azoknak ajánljuk, akik már legalább 3-4 éve tanulják az adott nyelvet és szeretnék megtudni , milyen eséllyel vághatnak neki egy középfokú EURO nyelvvizsgának. A tanfolyamon a résztvevők megismerik és gyakorolják az írásbeli és szóbeli vizsga minden feladatát és a sikeres vizsgát elősegítő technikákat. A tanfolyam próbavizsgával zárul.

A csoportok 7 fő jelentkező esetén indulnak.

 

Mi az Euroexam?

Az Euroexam olyan nyelvvizsgarendszer, melyben egyesítették mindazt, amit a vizsgázók és a vizsgát elfogadók ma elvárnak.

Minden feladata az Európa Tanács Európai Nyelvi Keretrendszerére épül. Ez pedig garanciát jelent mind a használható, valódi nyelvtudásra, mind a használható, valódi papírra.

Euroexam vizsga angol és német nyelvből tehető, angol nyelvből üzleti szaknyelvi vizsga is választható.

Mit jelent ez a vizsgázó számára?

Életszerű, érdekes, hasznos feladatokat. Az elvont – és unalmas – nyelvi ismeretek helyett számos, a valós életből ellesett, új feladattípust, melyek a kommunikációs képességet mérik.

Bővebben: www.euroexam.hu

Kapcsolattartó a gimnáziumunkban:

Papp Mónika (30/423-0537)

Tatai Református Gimnázium, 2890 Tata, Kossuth tér 11., Telefon: (+36 34) 586 576, Fax: (+36 34) 586 577, E-mail: refi@refi-tata.hu